Igokein niz za brigu

Aleksandrovčani u krizi

Igokein niz za brigu

Šest uzastopnih poraza najbolji su pokazatelj da se u redovima prvaka BiH nešto čudno dešava.

Ni promjena trenera i dolazak Lukajića nije donio boljitak, pa je klub sad sporazumno odlučio da raskine ugovor sa centrom Nikolom Dragovićem, koji će karijeru nastaviti u inostranstvu.

Trener Lukajić kaže da je zabrinut poslije utakmice sa Metalcem, koju je njegov sastav izgubio na identičan način kao i neke od prethodnih susreta.

"Mi smo se ponovo i bukvalno šetali u fazi napada. Moramo da se trgnemo i za to će nam biti potrebna pobjeda. Evidetno je da neke stvari ne štimaju, ali dobrim i kvalitetnom radom mi ćemo sigurno pronaći izlazak iz krize", rekao je trener Željko Lukajić.

U subotu je pred ekipom Igokee novi ispit na domaćem parketu kad im u goste dolazi sastav Olimpije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.