'Igosi' dočekuju Budućnost

5. kolo ABA lige

'Igosi' dočekuju Budućnost

Šampion BiH večeras će imati težak zadatak u okviru 5. kola regionalne ABA lige.

'Igosi', koji su na omjeru 3-1, u Laktašima će od 21 sat dočekati drugoplasiranu Budućnost.

"Budućnost je tim koji uz Crvenu zvezdu mts i Cedevitu odskaće po kvalitetu u ABA ligi. Ne bih znao odakle da počnem kada je analiza Budućnosti u pitanju. Na svakoj poziciji imaju po dvojicu kvalitetnih igrača tako da se u bilo kakvoj rotaciji ne osjeti pad u igri. Mi smo svjesni toga, pokušaćemo da damo svoj maksimum i ako nam se ukaže bilo kakva šansa za pobjedu nadam se da ćemo je iskoristiti. Za nas je veliki hendikep izostanak kapitena Radivojevića čije samo prisustvo znači mnogo za cijeli tim. Ali, nije ga bilo ni prošle nedjelje protiv FMP-a, pa smo uspjeli da upišemo pobjedu", rekao je trener Igokee Dragan Bajić za sajt ABA lige.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Strateg Podgoričana Vlado Šćepanović svjestan je da su Aleksandrovčani težak rival te ističe da će njegov morati dobro da zapne kako bi upisao novu pobjedu.

"Očekuje nas zahtjevna utakmica, s obzirom na gust raspored i naporna putovanja. Za nama je teška utakmica u Murciji i dug put, ali smo u obavezi da damo sve od sebe i da pobijedimo. Sigurno da nece biti lako i da ćemo morati svih 40 minuta da igramo maksimalno angažovano. Igokea je već pokazala da se radi o ozbiljnoj ekipi sto i njeni rezultati govore tome u prilog. Ova utakmica je i test karaktera, jer moramo biti i mentalno spremni da pobijedimo umor od puta i jakih utakmica", izjavio je Šćepanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi