Igosi protiv Mega Vizure "jure" četvrtu pobjedu

Igosi protiv Mega Vizure "jure" četvrtu pobjedu

A. Beganović

Eventualnom pobjedom protiv Mega Vizure košarkaši Igokee nastojat će da poprave blijedi utisak koji su ostavili u proteklih 12kola Regionalne lige.

Samo tri pobjede ne mogu da zadovolje nikog u taboru našeg prvaka.

"Ova utakmica mogla bi da bude prekretnica za nas. Moramo da zbijemo redove i da sve učinimo kako bismo upisali četvrti trijumf. Forma nam je u usponu, a to je pokazala i prošla utakmica protiv Crvene zvezde kad smo im pružili žestok otpor. Sad protiv Mege pobjeda nam se nameće kao imperativ i moramo da ih dobijemo", kaže igrač Branko Jorović.

Trener Željko Lukajić je optimist i tvrdi da će bodovi ostati u Laktašima.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Mega nam je protivnik po mjeri i sad je prava prilika da pobjedom najavimo jednu uspješnu seriju rezultata. Ekipa je dobro radila u proteklom periodu i sad je vrijeme da igrači na parketu i kroz utakmice pokažu kvalitet", rekao je Lukajić.

Utakmica između Igokee i Mega Vizure igrat će se u Laktašima u subotu od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti