Igosi spremni za duel sa Mornarom
Foto: Igokea

ABA liga, 25. kolo

Igosi spremni za duel sa Mornarom

Ekipu Igokee sutra očekuje teško gostovanje kod Mornara, u okviru 25. kola ABA lige.

Sjajne igre u posljednjih nekoliko kola Aleksandrovčanima su donijele plasman na peto mjesto na tabeli (12-12), a trener Dragan Bajić vjeruje da njegov tim može doći do treće uzastopne pobjede.

"Nakon utakmice protiv MZT-a imamo još jedno teško gostovanje, igramo protiv Mornara u Baru i sasvim sigurno na mojim igračima će se osjećati umor nakon tolikog broja pređenih kilometara. Mornar se grčevito bori za opstanak, očekuje nas paklena atmosfera i puna dvorana. Po kvalitetu Mornar je zaslužio mnogo bolju poziciju od one na kojoj se sada nalazi. Ja se nadam da ćemo mi pružiti dobru partiju protiv Mornara koji je možda i blagi favorit na domaćem parketu i ukoliko nam se ukaže prilika za pobjedom sigurno ćemo je iskoristiti", rekao je Bajić.

Njegovo mišljenje dijeli i Vuk Radivojević.

"Mi imamo ambicije da se zadržimo na petom mjestu, posebno nakon pobjede u Skoplju, ali sasvim sigurno nam neće biti nimalo lako u Baru. Povezala su nam se dva teška gostovanja, dva najduža puta u ligi tako da nismo imali dovoljno vremena ni da se oporavimo, a kamoli da nešto više uradimo. Svjesni smo da sve ne zavisi samo od nas, gledamo i u rezultate Cibone, ali svakako ćemo pokušati da odigramo što bolje. Znamo da nam pobjeda donosi mnogo i sasvim sigurno pokušaćemo da je ostvarimo", izjavio je košarkaš Igosa.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Meč između Mornara i Igokee na programu je sutra od 17 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi