Igra Mladog Krajišnika za zaborav: Čelik slavio 72 razlike

Čelik slavio

Igra Mladog Krajišnika za zaborav: Čelik slavio 72 razlike

M. Šljivak

Košarkašice zeničkog Čelika igraće u finalu Kupa Bosne i Hercegovine. Zeničanke su večeras u Tuzli u polufinalnom susretu pregazile Mladi Krajišnik sa uvjerljivih 118:46.

Dominirale su košarkašice Čelika od prve do zadnje minute ovog susreta. Već nakon prve dionice bilo je plus 19 (28:9), da bi na poluvrijeme Čelik otišao sa 36 razlike, 59:23.

Nastavak ponovo donosi bolju igru košarkašica Čelika. Prednost je rasla iz napada u napad. Mladi Krajišnik nije mogao izbjeći katastrofu, te je na kraju banjalučki tim poražen sa 72 poena razlike.

Maida Rahmanović je predvodila Čelik sa 27 poena. Također, sve košarkašice su se upisale u strijelce, dok je kod Krajišnika jedina dvocifrena bila Milena Rađenović sa 18 poena.

Čelik će u finalu igrati protiv ekipe Jedinstva...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.