Marko Trbić, trener OKK Spars

„Igrači Slobode imali su bolji karakter“

Prvoplasirani tim Lige 12 porazom je otvorio takmičenje u Ligi 6. Poslije samo dva poraza u regularnom dijelu prvenstva od Leotara i Čelika, ekipa Sparsa je poražena u Mejdanu. U utakmici sa Tuzlacima tim Marka Trbića nije bio ni jednom u vodstvu. 

„Sloboda je zasluženo pobjedila. Čestitam igračima i navijačima. Mi smo po ko zna koji put ovako otvorili utakmicu u Mejdanu. Ne znam je li to stvar treme ili neiskustvo, ali se ne smije ponavljati“, kaže Marko Trbić, trener Sparsa.

U dva navrata serijama 10:0 i 14:0 Sarajlije su hvatale rezultatski priključak, ali nisu uspjele doći do punog rezultatskog preokreta.

„Vjerujte da se igralo do ujutro Sloboda bi pobjedila. Igrači Slobode su večeras imali bolji karakter. Sa pojačanjima i ako im se vrate povrijeđeni igrači oni će imati jako dobar tim“, kaže Trbić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.