Junak Bosnine pobjede za SportSport.ba

Ikonić: Dobili smo veoma bitnu utakmicu

S. Mlaćo

Košarkaši Bosne Royal Jelly večeras su u derbiju 11. kola Lige 10 savladali Kakanj rezultatom 89:79, a u pobjedi lidera našeg prvenstva istakao se iskusni Goran Ikonić.

Ikonić je upisao 24 poena, te nosio svojim tim do pobjede.

"Čestitam Kaknju na fer i korektnoj igri i naravno da sam zadovoljan što smo dobili veoma bitnu utakmicu za nas. Zahvaljujem se publici koja nas je podržala i ja ih pozivam da nas podrže i narednoj utakmici, jer vidimo da se Bosna polako vraća i nadam se da će sve ići bolje i bolje. Igra kolektiva je bila najzaslužnija za pobjedu, a ja sam se istakao malo. Ništa ne bih moglo bez mojih saigrača", kazao je Ikonić za SportSport.ba

Popularni Studenti i u narednom kolu žele upisati novu pobjedu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Narednu utakmicu idemo Građanskom i ne smije da nas zavara njihovo stanje na tabeli. Oni imaju dobru ekipi i sigurno će dati sve od sebe, a mi ćemo se spremiti maksimalno ozbiljno i da probamo dobiti tu utakmicu", dodao je Goran Ikonić, član KK Bosna Royal Jelly.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi