Iskusni član Bosne Royal Jelly

Ikonić: Dosta će zavisiti i od naše publike

S. Mlaćo

I nakon šest odigranih kola košarkaši Bosne Royal Jelly lider su Lige 10 za muškarce.

 Bosna ima skor od pet pobjeda i jedan poraz, a sutra u Sarajevo gostuje Široki Brijeg, koji zauzima tek sedmo mjesto. Uoči ovog susreta za SportSport.ba govorio je iskusn član Bosne Goran Ikonić. 

"Sigurno će biti  teška utakmica, a Široki je jedna mlada i dobra ekipa. Igraju veoma brzo, a mi ćemo pokušati da ih u tome zaustavimo. Sigurno da će dosta zavisiti i od naše publike, koja je vidjeli smo i prošli put protiv Slobode dala nam vjetar u leđa. Žao nam je što se igra u maloj sali i neće biti spektakl kao protiv Slobode, jer su ipak utakmice između Bosne i Širokog u mom sjećanju ostale kao neke od najboljih u BiH. Nadam se da će i ova biti prava prvoligaška utakmica, te se naravno nadamo pobjedi", ističe Ikonić.

Bosnu za sada ide veoma dobro i u ovom klubu žele nastaviti sa dobrim igrama.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Za sada ide dobro. Imali smo mali rezultatski pad u Trebinju, ali se to nije odrazilo na nas. Ja se osjećam dobro i nadam se dobrim rezultatima", dodao je Ikonić. 

Meč između Bosne Royal Jelly i Širokog igra se sutra u Maloj dvorani Skenderije sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi