Đilas potvrdio, final four u Beogradu

Igra se od 25. do 27. aprila

Đilas potvrdio, final four u Beogradu

Predsjednik Košarkaškog saveza Srbije i gradonačelnik glavnog grada našnih istočnih susjeda potvrdio je da će se final four ABA lige igrati u Beogradu. 

Nakon sastanka sa Romanom Liscem prvim čovjekom ABA lige, Đilas je potvrdio da će se završni turnir igrati u Beogradu od 25. do 27. aprila. 

 

"Obavijestio sam gospodina Lisca da mi kao grad ne možemo da platimo 100.000 eura, koliko domaćin plaća Jadranskoj ligi, ali da smo spremni da obezbjedimo besplatno korišćenje Arene ili Pionira, u zavisnosti od toga za koju se od ove dvije hale organizator odluči. Jedini moj zahtijev bio je da Jadranska liga plati osiguranje dvorane od nastanka potencijalne štete, što je dio standardne procedure prilikom održavanja bilo koje manifestacije. Razgovarali smo i o problemu bezbjednosti, s obzirom na dešavanja na finalu Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu i uputio sam gospodina Lisca da to pitanje riješi u dogovoru sa nadležnim državnim organima," stoji u saopštenju Dragana Đilasa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.