Ivanović: Moramo iskoristiti prednost domaćeg terena

Trener KK Sutjeska pred četvrti meč sa Radnikom

Ivanović: Moramo iskoristiti prednost domaćeg terena

D. Vejo

Košarkaši Sutjeske iz Foče uspjeli su da smanje vodstvo bijeljinskog Radnika u finalnoj seriji na 2:1, te tako sebi obezbjede i četvrti meč koji se igra predstojećeg vikenda u Foči.

Fočake su povrede i viroze zahvatile tokom play-off prvenstva, pa su s toga u posljednjem susretu sa Radnikom, igrali bez nekoliko standardnih igrača, no, uspjeli su plavo-bijeli da stignu do zlata vrijedne pobjede i tako sebe dovedu u poziciju da izjednače u seriji na 2:2.

Pred naredni meč, svoja očekivanja kazao je šef struke tima iz Foče koji dodaje i to da na adresu njegove ekipe i njega stiže podrška sa svih strana.

"Očekujem jednu tešku utakmicu, kao što je bila svaka do sada sa Radnikom. Smatram da smo blizu majstorice, koja bi bila kruna sezone za našu ekipu. Vjerujem da će dvorana biti puna. Mnogo smo dobili poruka podrške od naših navijača, znamo da su tu uz nas. Moramo iskoristiti prednost domaćeg terena", poručio je trener Sutjeske, Milenko Ivanović.

Utakmica između Sutjeske i Radnika igra se u nedjelju od 19 sati u Foči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti