Oslabljeni, ali idu po dobar plasman

Ivanović: Unatoč svemu, odlučni smo da se borimo na EP-u

T. Hebib

Bh. košarkaška reprezentacija danas putuje u Sloveniju na drugi dio priprema za Evropsko prvenstvo.

Naša selekcija će 5. i 6. avgusta u Sloveniji igrati prijateljske utakmice protiv Gruzije, a na put sa selektorom Duškom Ivanovićem ide 15 igrača, dok su u Sarajevu ostali krilni centar Stefan Glogovac i plejmeker Adi Zahiragić.

“Veoma sam zadovoljan motivacijom i radom igrača. Činjenica je da bismo smo u kompletnom sastavu bili mnogo jači i da bi naše krajnje limite bilo veoma teško nazrijeti. Sada se ti limiti naziru, no mi smo i dalje odlučni da se borimo za što bolji plasman na Eurobasketu”, rekao je Ivanović.

Selektor je današnju priliku iskoristio kako bi čestitao mladim košarkašima na uspjesima u Grčkoj na EP-u A divizije i Tbilisiju na Evropskom olimpijskom festivalu mladih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije