Iz Širokog predlažu: Kupu ime Mirza Delibašić

Hvale vrijedan potez

Iz Širokog predlažu: Kupu ime Mirza Delibašić

Široki Brijeg će biti domaćin završnog turnira Kupa Bosne i Hercegovine, iako prma riječima predsjednika kluba Ante Sutona, to nisu bili planirali.U isto vrijeme iz Širokog dolazi hvale vrijedan potez. Naime, čelnici ovog kluba predložice da od nared

„Nismo bili planirali da završnica bude god nas jer smo mislili da će netko od preostala 3 sudionika poslati ponudu, međutim kad smo vidjeli da nitko ne želi to, mi smo odlučili da pošaljemo. Nije lako organizirati, koštat će nas oko 25 000 Km, a u današnje vrijeme krize to je mnogo.“, rekao je predsjednik Širokog Ante Suton.

„Više je razloga zašto smo se odlučili za domaćinstvo, a jedan od njih su dobre igre naše ekipe i želimo momcima podariti to domaćinstvo da ne moraju putovati i da mogu igrati pred svojom publikom. Mislim da smo dobri i da nakon dobrih igara u ABA ligi dolazi vrijeme za prve trofeje i nadam se da ćemo osvojiti Kup koji je nama vrlo važan.“, rekao je Suton.

Predsjednik Širokog WWin je rekao i jednu zanimljivu stvar, naime košarkaški klub Široki će pokrenuti inicijativu da se po uzoru na susjedne države Kup nazove Kup Mirze Delibašića.

“U Hrvatskoj se Kup zove Krešimira Ćosića, u Srbiji Radivoja Koraća i mi iz Širokog smo razmišljali i predložit ćemo Savezu da se Kup u BiH zove Kup Mirze Delibašića.“, rekao je Suton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.