Jaki su, ali možemo iznenaditi i pokušat pobjediti

Bilinovac i Bošnjak složni

Jaki su, ali možemo iznenaditi i pokušat pobjediti

Ždrijeb rasporeda za novu sezonu ABA lige nije bio naklonjen ekipi Široki Primorka jer već u prvom kolu ih očekuje težak zadatak, na Pecari gostuje Crvena Zvezda.

Zvezda će nastupati u Euroligi i složila je vrlo jaku momčad, te je jedna od glavnih kandidata za osvajanje naslova. Predvođeni Dejanom Radonjićem, na Pecaru dolazi sa stopostotnim učinkom u pripremnim utakmicama, međutim, Širokobriježani se nadaju da mogu ponoviti igru iz prošle sezone i ponovno iznenaditi Zvezdu.

„Prošla sezona je bila jako teška, svaka utakmica nam je bila odlučujuća. Za ovu sezonu bih želio da mirniji uđemo u završnicu lige u sredini tablice. Kasnije ćemo u bh prvenstvu morati ići na osvajanje naslova. Pratio sam sve rostere i iznenađen sam igračima koje je dovela Zvezda. Mislim da su najkompletnija ekipa u ligi ali možemo ih iznenaditi, pružiti dobru igru i pokušati slaviti.“, rekao je kapetan momčadi s Pecare Josip Bilinovac.

„Sklopili smo dobru ekipu, mladu sa par iskusnih igrača. Mogu obećat da ćemo ostaviti srce na parketu kao i dosadašnjih godina. Što se tiče Zvezde, složili su jaku momčad, igraju brzo ali mislim da možemo slaviti.“, doda je mladi Domagoj Bošnjak.

Susret na Pecari između Širokog Primorka i Crvene Zvezde na rasporedu je danas u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.