Košarkaš Burcha pred Lukavac

Jamaković: Pobjeda nam otvara vrata za nešto više

S. Mlaćo

Veoma pozitivna atmosfera vladala je večeras na treningu košarkaša Burcha, a svi u ovom klubu vjeruju da će tako biti i subotnjem duelu protiv KK Lukavac iz istoimenog grada.

Sarajlije su favoriti u ovom duelu, te bi sve osim njihove sigurne pobjede bilo iznenađenje. Svjestan toga je i centar KK Burch  Rijad Jamaković koji je bio sagovornik SportSport.ba. 

"Lukavac je prošle godine igrao Play off, to je dobra i iskusna ekipa sa nekolicinom mladih igrača koja može da napravi probleme svakoj ekipi ukoliko se podcijeni, a tako i nama. Mi u ovaj meč ulazimo maksimalno spremni, svi su na okupu i na rasplaganju šefu struke Kemalu Šećeroviću. Ovom prilikom pozivam sve naše vjerne navijače da nas podrže u našoj novoj pobjedi koju ćemo ostvariti u subotu", kazao je Jamaković, koji je govorio i o igrama svog kluba u ovoj sezoni. 

"Mi moramo ići utakmicu po utakmicu. U ovu utakmicu moramo ući maksimalno ozbiljno, a naravno da nam se sa ovom pobjedom otvaraju vrata za nešto više", dodao je naš sagovornik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi