Jednoglasna odluka: Bosna-Royal će igrati Ligu 13

Zvanično iz KSBiH

Jednoglasna odluka: Bosna-Royal će igrati Ligu 13

Upravni odbor Košarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine jednoglasno je donio odluku da Bosna-Royal može nastupiti u Ligi 13.

Iz KSBiH su dali zeleno svjetlo Royalu da zauzme Bosnino mjesto u elitnom rangu našeg košarkaškog takmičenja. Tako je, nakon usmenog dogovora, postignut i zvanični pismeni ugovor po kojem se Bosni-Royal omogućava učešće u Premijer ligi.

Podsjećamo, Bosna i Royal su prethodno potpisali sporazum o tehničko-poslovnoj saradnji prema kojoj je Bosna svoje ime i logo ustupila Royalu, a klub će se kao što već poznato zvati Bosna-Royal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.