Vjeruje da možemo iznenaditi Francuze

Jokanović: Nijedan tim na EP nema ovako dobru atmosferu

E. Čaušević

Juniorska košarkaška reprezentacija BiH sutra igra meč četvrtfinala Evropskog prvenstva protiv selekcije Francuske.

Naš tim danas je imao dan odmora za što je stručni štab iskoristio da što bolje prostudira igru Francuske. Pomoćni trener naše selekcije Boris Jokanović pred sutrašnji meč za SportSport.ba izjavio je da nas očekuje izuzetno težak rival, ali da je siguran da će naš tim dati maksimum u sutrašnjem meču.

"Prvo bih iskoristio priliku da čestitam momcima na dosadašnjim rezultatima i na uspjehu plasmanom među osam najboljih ekipa u Evropi što je zaista za nas veliki uspjeh. Očekuje nas izuzetno težak rival Francuska koja je po meni možda jedan od glavnih favorita za osvajanje Evropskog prvenstva, ali se nadam da ćemo mi pružiti maksimum, da ćemo izgarati do posljednjeg trenutka na terenu i da ćemo iznenaditi favorizovane Francuze", rekao je pomoćni trener bh. juniora.

O pripremi za sutrašnji meč i atmosferi u tim Jokanović kaže:

"Jeste, danas smo malo regenerisali ekipu radimo na studiranje Francuske i bit ćemo spremni za sutrašnji meč. Atmosfera od prvog dana priprema pa sve do danas je više nego dobra. Mislim da je to jedno od najjačih naših oružja na ovom prvenstvu, mislim da nijedna reprezentacija nema atmosferu kao mi. I mislim da momci jedva čekaju sutra početak utakmice da daju sve od sebe da prođemo u polufinale", zaključio je Jokanović na kraju razgovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi