Jorović: Metalac je tvrd protivnik

Jorović: Metalac je tvrd protivnik

A. Beganović

Košarkaši Igokee žele da u Valjevu nastave pobjednički niz protiv Metalca. Prvak naše zemlje sa dosta optimizma dočekuje ovaj susret u kojem je cilj osvajanja nova dva boda.

"Poslije pobjede nad Partizanom mi smo dobili na psihološkoj stabilnosti i maksimalno smo motivisani pred gostovanje u Valjevu kod Metalca. Igramo sve bolje, ali sigurno je da nam neće biti lako u Valjevu koji je košarkaški grad. Metalac igra pred svojim navijačima i moramo biti na nivou igre koju smo 

prikazali protiv Partizana", rekao je kapiten Igokee Branko Jorović.

U odsustvu trenera Vlade Jovanovića ekipu sa dosta uspijeha vodi njegov pomoćnik Milutin Latinčić, koji vjeruje u dobar rezultat u Srbiji.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Želimo da u Valjevu nastavimo kontinuitet dobrih igara i rezultata. Dobro smo radili na treninzima i sad sve to treba da demonstriramo na terenu. Metalac je zaslužio više od jedne pobjede i ne smijemo ih potcijeniti",rekao je Milutin Latinčić.

Utakmica između Metalca i Igokee igrat će se u nedjelju u Valjevu od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.