Jošilo: Očekujem težak meč protiv Kaknja

Novi košarkaš Bosne Royal

Jošilo: Očekujem težak meč protiv Kaknja

Novi košarkaš sarajevske Bosne Royal Marko Jošilo poručio je da je veoma zadovoljan kako je primljen u ekipu te da očekuje težak meč protiv Kaknja sutra.

Sarajevski Studenti nakon pobjede u 1. kolu Lige za prvaka BiH protiv Igokee u 2. kolu dočekuju Kakanj u Skenderiji, a Jošilo je poručio da je Kakanj veoma ozbiljna ekipa.

"Zadovoljan sam kako sam se uklopio u ekipu. Ekipa je exttra i vlada pozitivna, prava timska atmosfera tako da mogu reći da sam sretan. Očekujem težak meč protiv Kaknja nakon velike pobjede protiv Igokee. Kakanj je veoma ozbiljna ekipa i siguno da nam neće biti lako. Sigurno da Bosna ima najveću tradiciju na ovim prostorima i da su njene ambicije uvijek najviše moguće. Bosna uvijek ide na najveće domete i mislim da ćemo kako sezona bude odmicala igrati sve bolje i da ćemo ostvarivati sve bolje rezultate", rekao je Jošilo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi