Centar Sparsa na početku priprema

Josipović: Pokušaću što više pomoći mladim igračima

D. Rakanović, foto: A. Berbić

Centar Igor Josipović ovog ljeta se vratio u Sparse nakon dvije sezone provedene u inostranstvu.

Na početku priprema za predstojeću sezonu istakao je veliko zadovoljstvo što se vratio u ovaj klub.

"Drago mi je što sam se vratio u Sparse. Ovdje se osjećam kao kod kuće, u Sarajevu sam i rođen, volim ovaj grad. One dvije sezone koje sam proveo u Sparsima bile su odlične, ostvarivali smo dobre rezultate i nadam se da ćemo ih ponoviti i ove sezone. Vidim da na raspolaganju imamo dosta mladu ekipu, nadam se da ćemo se brzo uigrati, dobro odraditi pripreme i da ćemo imati dobru sezonu", rekao je Josipović.

On je istakao da će pokušati da svojim iskustvom što više pomogne mladim saigračima. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Prije potpisa ugovora, rečeno mi je da je cilj ekipe afirmacija mladih igrača. Na kraju krajeva, Sparsi tako rade već godinama i ništa se značajno nije promijenilo. Ja ću pokušati da što više pomognem mladim igračima i da ostvarimo što bolji rezultat", zaključio je Josipović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi