Kapiten Sparsa

Josipović: Važno je da smo startali pobjedom

Kapiten Sparsa Igor Josipović imao je razloga za zadovoljstvo nakon večerašnje utakmice protiv Radnika.

Na otvaranju nove sezone Sparsi su protiv Radnika slavili rezultatom 95:64, a najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je upravo 29-godišnji Josipović.

On je za vrijeme provedeno na parketu ubacio 18 poena. 

"Drago mi je što smo prvenstvo otvorili pobjedom, jer iz iskustva znam da prva utakmica kod kuće zna biti nezgodna. Bili smo nervozni na početku, ali poslije smo se konsolidovali i odigrali jednu dobru utakmicu. Bitno je da smo pobijedili na kraju", kazao je Josipović.

Za Sparse je ovo bila prva zvanična utakmica u novom domu. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Atmosfera me je prijatno iznenadila, pogotovo jer je ovo bila prva utakmica za nas u novoj dvorani. Nadam se da će biti još veće podrške u narednom periodu", riječi su kapitena Sparsa.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi