Jovanović: Nismo favoriti u ovom susretu, ali...
Foto: kolubarske.rs

Igokea gostuje u Brežicama

Jovanović: Nismo favoriti u ovom susretu, ali...

Poslije tri utakmice u kojima zbog privatnih problema nije vodio ekipu, Vlada Jovanović vratit će se na klupu prvaka Bosne i Hercegovine. 

Pred košarkašima Igokee u petak od 20,30 sati je utakmica 8. kola ABA lige u Ljubljani protiv Olimpije, a trener gaji nadu u mogući dobar rezultat.

"Nismo favoriti u ovom susretu, ali to ne znači da ćemo se predati. Naprotiv, sve ćemo učiniti da što duže ostanemo u egalu, a ako rezultat bude aktivan u finišu meča, onda je moguća i naša pobjeda", kazao je Vlado Jovanović.

Srbijanski trener je i jučer pred polazak u Sloveniju upozoravao svoje igrače na opasnosti koje im prijete u ovom susretu.

"Olimpija igra brzu košarku i ne smijemo im dozvoliti da nam nametnu ritam koji njima odgovara. Moramo strpljivo da gradimo pozicioni napad i da razigramo što više naših košarkaša". dodao je Jovanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije