Jovanović za turnir u Podgorici pozvao 17 košarkašica

Ženska košarkaška reprezentacija u akciji

Jovanović za turnir u Podgorici pozvao 17 košarkašica

A. Beganović

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine učestvovat će na Međunardnom turniru u Podgorici, a selektor našeg nacionalnog tima Goran Jovanović objavio je imena košarkašica na koje računa za ovu akciju.

Jovanović je odlučio pozvati 17 košarkašica, a na njegovom spisku se nalaze: Marica Gajić, Nikolina Babić, Irena Vrančić, Nataša Kajtaz, Miljana Džombeta, Milica Deura, Matea Tavić, Tamara Kapor, Anđela Delić, Aida Kalušić, Aldijana Iriškić, Dragana Svitlica, Emina Demirović, Irma Rahmanović, Marina Džinić, Melisa Brčaninović i Nikolina Delić.

Naše reprezentativke okupit će se 20. maja u Sarajevu, a 28. maja odlaze u Podgoricu. Na turniru će pored našeg nacionalnog tima učestvovati Hrvatska, Mađarska i Crna Gora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.