Iskusni član KK Spars

Jovanović: Želimo nastaviti u istom ritmu

S. Mlaćo

Košarkaši Sparsa sutra će u Maloj dvorani Skenderije ugostiti HKK Široki Brijeg.

Radi se o jednom od derbija 15. kola A-1 lige u kojem će oba tima ići na pobjedu. Sparsi su trenutno trećeplasirana ekipa sa 22 osvojena boda, dok je tim iz Hercegovina na šestom mjestu sa 20 osvojenih bodova.

"U zadnje četiri utakmice imamo tri pobjede i mislim da je prije svega najbitnija ta neka igra, te imamo glavu i rep. Možda to nije na nivou na kojem priželjkujemo, ali ide ka tome. Dobro radimo i treniramo, te se nadam da ćemo nastaviti u istom ritmu", kazao je iskusni član Sparsa Zlatko Jovanović. 

Široki Brijeg se sigurno neće lako predati u Skenderiji, a naš sagovornik vrlo dobro poznaje ovaj tim.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Zna se godinama unazad da je Široki dobra ekipa, doveli su Kaštropila i Peršića, te su spoj mladosti i iskustva. Mi moramo da gledamo na našu igru, na naš teren i naravno da se nadamo pobjedi", dodao je Jovanović. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi