Jovica Kecman pojačao KK Bihać

Bišćani se pojačali

Jovica Kecman pojačao KK Bihać

Košarkaški klub Bihać u narednu sezonu A-2 lige Bosne i Hercegovine ulazi sa velikim ambicijama.

Cilj kluba je osigurati plasman u viši rang takmičenja, što Bihać kao grad svakako i zaslužuje, a kako bi se riječi pretvorili u djela aktivno se radi na dovođenju novih igrača. Tako su ovih dana zvanično okončani pregovori sa  29-godišnjim Jovicom Kecmanom koji je potpisao ugovor na godinu dana.

Kecman u grad na Uni dolazi iz Bijeljine, gdje je prošlu sezonu igrao za ekipu Radnika koja je izborila ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a inače se radi o igraču visokom 208 centimentara koji igra na poziciji centra.

"Dobro došao u naš klub Jovica. Želimo ti sve najbolje u sezoni 2017/2018", saopštili su iz bihaćkog kluba. 

Do početka sezone očekuje se dolazak još pojačanja s kojima se uveliko vode pregovori. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi