Julius Coles na probi u Širokom

Slijede prve pripremne utakmice

Julius Coles na probi u Širokom

Momčad HKK Širokog se i dalje nalazi u Širokom Brijegu gdje odrađuje pripreme za nadolazeću sezonu ABA lige.

Prvu pripremnu utakmicu izabranici Damira Vujanovića trebali su imati u srijedu sa Mladosti iz Mrkonjića, međutim, ovaj susret je odgođen i na Pecari traže novog protivnika.

Već za vikend momčad putuje u Podgoricu gdje će u dva dana odigrati i dva susreta protiv Budućnosti. Nakon Podgorice momčad se na kratko vraća u Široki Brijeg nakon čega putuje u Poreč gdje će odraditi dio priprema i odigrat utakmice protiv ekipa Ural Great i Enisey. 

Memorijalni košarkaški turnir „Široki 2013“ na rasporedu je 14. i 15. rujna na kojem će uz domaćina nastupiti Čapljina, Jolly Šibenik i Budućnost. Posljednja provjera pred početak ABA lige trebala bi biti krajem rujna u Laktašima protiv Igokee. Pored navedenih utakmica na Pecari će pokušati organizirati još nekoliko pripremnih susreta.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Što se tiče igračkog kadra već smo pisali da je momčad napustio Harper, no na Pecari nisu dugo čekali. U srijedu bi trebao doći Julius Coles, 1989., koji je prošle sezone nastupao u njemačkom niželigašu Schwelmu.

Coles igra na poziciji beka šutera i uistinu je imao impresivne brojke, u 32 utakmice prosječno je igrao oko 35 minuta gdje je ostvarivao nešto više od 23 koša, 5.7 skokova i 3 asistencije u prosjeku. Coles će u Široki doći na probu i ukoliko zadovolji potpisati ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.