Julius Coles potpisao na 3 godine
Julius Coles (32), zadovoljio je struku Širokog i potpisao trogodišnji ugovor

Široki promijenio službeni naziv kluba

Julius Coles potpisao na 3 godine

Igrač koji je posljednjih desetak dana bio na probi na Pecari, Julius Coles, zadovoljio je struku i danas je potpisao trogodišnji ugovor sa Širokim.

Coles je u pripremnim utakmicama bio jedan od najboljih u ekipi i moglo se pretpostaviti da će ostati na Pecari.

Uprava Širokog danas je potpisala ugovor i sa generalnim sponzorom pa će se klub od danas službeno zvati HKK Široki Primorka.

Momčad se nakon turneje u Crnog Gori i Hrvatskoj vratila na Pecaru gdje je nastavila sa pripremama za nadolazeću sezonu. Sljedećeg vikenda, 14. i 15. rujna, na rasporedu je Memorijalni turnir „Široki 2013“ na kojem će pored Širokog nastupati Jolly, Budućnost i Čapljina.

Parovi i satnica turnira:

Subota, 14.09.2013
18:00 HKK Široki Primorka - KK Čapljina
20:15 KK Budućnost - KK Jolly

Nedjelja, 15.09.2013
17:00 Utakmica za 3. mjesto
19:00 Finale

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.