Juniori nakon poraza od Francuske slavili protiv Čilea

Pobjeda izabranika Dragana Bajića

Juniori nakon poraza od Francuske slavili protiv Čilea

Juniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je drugi trijumf na Albert Schweitzer turniru u Njemačkoj. 

Naši najbolji juniori danas su slavili protiv reprezentacije Čilea rezultatom 68:52. Tako su izabranici Dragana Bajića došli do druge pobjede na turniru. Ranije su naši momci slavili protiv Kine. 

Već nakon prve četvrtine naša reprezentacija imala je deset poena prednosti, a rezultat je glasio 24:14. U drugih deset minuta susreta izabranici Dragana Bajića su povećali prednost, a na odmor su otišli sa 14 poena viška(40:26). 

Do kraja su naši juniori odigrali rutinski i na kraju slavili rezultatom 68:52. Najefikasniji u redovima našeg tima bio je Atić sa 18 poena, dok je 13 dodao Beronja. Pilavdžić je susret završio sa 12 postignutih poena, dok je Đedović dodao 10. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.