Juniori protiv Srbije otvaraju drugi krug EP-a

Kreće borba za četvrtfinale

Juniori protiv Srbije otvaraju drugi krug EP-a

M. Šljivak

Juniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će odigrati prvu utakmicu druge faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

Nakon što su odličnom igrom, te pobjedama nad Turskom i Češkom ostvarili plasman u drugi krug takmičenja, naša juniorska selekcija će danas protiv selekcije Srbije tražiti pobjedu, koja bi nam veoma mnogo značila.

Srbija je, kao i naša selekcija, prenijela jednu pobjedu iz prvog kruga, a interesantno je da su sve reprezentacije s istim učinkom, te potpuno ravnopravnu ulaze u borbu za četvrtfinale.

Susret Bosne i Hercegovine i Srbije igra se od 17 i 30 sati po našem vremenu, a pored Srbije u naredna dva dana izabranici Dragana Bajića će igrati protiv Crne Gore i Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.