Juniorke Livna bolje od Feniksa

Završnica prvenstva BiH

Juniorke Livna bolje od Feniksa

E. Čaušević, foto: A. Berbić

Juniorke ŽKK Livno savladale su danas košarkašice Feniksa (61:53).

Košarkašice Livna upisale su pobjedu u današnjoj utakmici završnice juniorskog prvenstva za košarkašice BiH. Današnji meč u Skenderiji bio je za prestiž jer je titulu jučer osigurala ekipa Jedinstva iz Tuzle.

Livno je danas uz veliku borbu stiglo do pobjede protiv Feniksa. U poprilično izjednačenoj utakmici na kraju su pobjedu odnijele košarkašice Livna koje su zbog bolje igre u prvom dijelu na kraju i slavile.

Najefikasnija u ekipi Livna bila je G. Visković za 15 poena, dok je jedan pojen manje dodala Jurkić. U ekipi Feniksa istakla se Domuzin sa 13 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi