Jusuf Nurkić stigao u Denver, svi u klubu mu poželjeli sreću
Foto: Denver Nuggets

Naš košarkaš predstavljen u Denveru

Jusuf Nurkić stigao u Denver, svi u klubu mu poželjeli sreću

Naš talentovani košarkaš Jusuf Nurkić stigao je u popodnevnim satima u Denver zajedno sa Garyjem Harrisom, kojeg je ovaj klub također draftovao.

A tamo su ih ljubazno dočekali čelnici kluba kao i, naravno, trener Brian Shaw. Svi su ovoj dvojici košarkaša poželjeli sreću u nadi da će se snaći i da će još više napredovati u svojoj karijeri. U Denveru su zadovoljni ovogodišnjim draftom, a za Nurkića su istakli samo riječi hvale. 

"Nurkić je momak koji ima ogroman, svjetski talenat. Zna da šuta, zna i da asistira. On je fantastičan", hvalio je našeg centra Tim Connelly, menadžer Denvera.

I sam Nurkić je pokazao koliko mu znači dolazak u NBA.

"Meni je čast i zadovoljstvo biti ovdje. Ovo je ostvarenje mog sna. Uradit ću sve što je u mojoj moći da se nametnem već u sljedećoj sezoni", rekao je vidno oduševljeni Jusuf kojem, sudeći po slikama, nije silazio osmijeh sa lica.

Nurkić će u Denveru nositi dres sa brojem 23, a mi mu također želimo mnogo sreće i uspjeha u NBA ligi.

MFuFnrhlJ6M

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.