Kakanj deklasirao ekipu Bošnjaka
Razigrani košarkaši Kaknja

A1 liga košarkaša

Kakanj deklasirao ekipu Bošnjaka

Start košarkaša Kaknja bio je više nego uspješan.U prvom kolu A1 lige Kakanjci su sa visokih 30 poena razlike savladali solidnu ekipu Bošnjaka.

Pojačani bivšim istaknutim igračima Čelika, Nedžadom Mulićem i Abdurahmanom Kahrimanovićem, koji su se pridružili bivšem saigraču Narcisu Begovcu, prošlosezonskom prvom strijelcu Kaknja, puleni trenera Irfana Hasagića deklasirali su ekipu Bošnjaka iz Hadžića sa uvjerljivih 105:76 (56:30).

Već u prvom poluvremenu Kakanj je osigurao zalihu od 26 koševa razlike i najavio katastrofu gostiju. Igra koju su demonstrirali domaći igrači zaslužuje visoku ocjenu i ako je suditi po ovom uspješnom startu, Kakanj će biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje naslova prvaka i prelazak u najviši rang takmičenja - Ligu 12.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.