Kakanj slavio u Cazinu

A-1 liga košarkaša

Kakanj slavio u Cazinu

Nakon uvjerljive pobjede protiv Bošnjaka iz Hadžića(105:76), košarkaši Kaknja ostvarili su značajan uspjeh i na gostovanju u Cazinu.

U derbiju 2.kola, Kakanj je kao kod savladao Limometal rezultatom 84:76 (21:18, 28:17, 17:20, 18:21). Domaći su samo u trećoj četvrtini bili dominatniji, ali im to nije pomoglo da zasustave razigrane Kakanjce i izbjegnu neočekivani poraz.

Najbolji u redovima Kaknja bili su Nedžad Mulić i Narcis Begovac sa po 22 postignuta koša i treće zeničko pojačanje Abdurahman Kahrimanović sa 16 koševa. Pobjedom protim Limometala u Cazinu Kakanj je opravdao ulogu favorita i još više osnažio ambicije za prelazak u viši rang.I ova utakmica je pokazala da je angažman iskusnih Zeničana Mulića i Kahrimanovića pun pogodak predsjednika Mevludina Delibašića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.