Kapiten KŽK Čelik

Kalušić: Nagrada za naš naporan rad biće osvajanje Kupa

D. Kurbegović

Košarkašice Čelika prvi su favoriti za osvajanje Kupa ovog vikenda u Zenici, gdje će biti odigrana završnica ovog takmičenja. Jedna od najboljih igračica Zeničanki i kapiten ekipe Aida Kalušić, optimista je glede odbrane trofeja.

Ona vjeruje da njezina ekipa može do novog trofeja, te da su se dobro spremili za sve ono što ih očekuje u narednim danima.

"Nakon jedne pauze od mjesec dana, ponovo smo na okupu, dobro smo trenirale i atmosfera u ekipi je kao i uvijek pozitivna, te na visokom nivou. Očekuje nas završnica Kupa, mi uvijek imamo najviše ambicije, te se pripremamo za naše protivnike kao što to uvijek radimo. Nismo se pretjerano osvrtali, na rezultate protivnika u domaćoj ligi, mi samo razmišljamo kako da osvojimo ovaj trofej", ističe Kalušić.

Čelik je zadržao ekipu, a mnoge igračice imaju još mnogo motiva da osvoje još jedan u nizu trofeja.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Kao i svake godine ambicije su nam iste, sve igračice su ostale u Čeliku, ja sam lično osvojila nekoliko trofeja u karijeri, većina u dresu matičnog kluba. Poslije cjelokupne sezone, taj naporan rad i nagrada biće osvajanje Kupa, to će biti jedna velika satisfakcija za sve nas koji smo nastupali ove sezone", kazala je Kalušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti