Kaštropil se priključio treninzima, Niles  napustio Široki
Da li će ostati u Širokom? Franko Kaštropil i Michael Harper

Široki krenuo sa glavnom fazom priprema

Kaštropil se priključio treninzima, Niles napustio Široki

Damir Vujanović danas je krenuo sa momčadi Širokog i glavnom fazom priprema za iduću sezonu.

Kao što je SportSport.ba i pisao, na treninzima Širokog je i Franko Kaštropil i on se do 20. kolovoza treba izjasniti da li ostaje u Širokom ili ne, odnosno ukoliko bude imao bolju ponudu u inozemstvu do navedenog roka može ići, a ako ne onda će potpisati ugovor sa Širokim.

Na treningu su bili svi najavljeni igrači osim Warrena Nilesa, jednog od dvojice američkih košarkaša koji su na Pecari trebali biti na probnom roku od desetak dana. Naime Niles je došao prvi u Široki Brijeg, a zatim se i vratio nazad u vrlo kratkom roku. Michael Harper je s druge strane i dalje tu i ovih dana će struka odlučiti da li zadovoljava i da li će potpisati višegodišnji ugovor.

Također, ekipi su se priključili i Johnathon Jones, te dva mlada hrvatska reprezentativca Bošnjak i Ćorić. Nije isključeno da na Pecari angažiraju još neko ime i o tome će se znati idućih dana. Što se tiče igrača koji su bili na probi u Širokom ovih dana, Marin Brzica i Mladen Primorac, oni nisu zadovoljili struku kluba s Pecare.

Prvu pripremnu utakmicu momčad Damira Vujanovića trebal abi imati 27. ili 28. kolovoza protiv Alkara, 13. i 14. rujna na Pecari se igra tradicionalni memorijalni turnir na kojem će sigurno nastupiti Široki, Čapljina i Jolly, a poziv je poslan i Zadru. Jedan dio priprema Široki će odraditi i u Istri gdje će također odigrati nekoliko utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.