Kecman: Imali smo mnogo grešaka, moramo to ispraviti

Trener KŽK Čelik nakon nove pobjede

Kecman: Imali smo mnogo grešaka, moramo to ispraviti

D. Kurbegović

Košarkašice Čelika u ovoj sezoni ušle su s veoma mladom ekipom, koju s klupe predvodi jedan od najboljih trenera u našoj zemlji Slobodan Kecman. Ovaj trener iz Banja Luke s Čelikom je osvojio sve što se može osvojiti, a u ovoj sezoni ima veoma mladu kojoj je cilj da afirmiše što više mladih igračica.

Zeničanke su nakon pet kola upisale svih pet pobjeda, a sinoć su u Areni savladale ekipu Orlovi iz Banja Luke. Nakon utakmice koju su domaće košarkašice prelomile u samom finišu utakmice na svoju stranu, domaći trener Slobodan Kecman bio je zadovoljan pobjedom, ali ne i igrom svojih košarkašica.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Čestitao bih svojoj ekipi i protivničkoj na fer i korektnoj igri, Orlovi su bili jako borbeni danas. Njih je poremetilo što im je ponajbolja igračica Rađenović minutu prije kraja utakmice morala napustiti teren zbog pet prekršaja.Malo je bio i čudan kriterij suđenja, ja nikad ne komentarišem suđenje, ali bilo je veoma čudnih odluka. Mi smo pravili dosta tehničkih grešaka, ušli smo možda i s prevelikom dozom respekta, u pojedinim momentima Orlovi su igrali veoma dobro, mogli su možda i pobijediti. Mi smo na kraju ipak dobro odgovorili na odbranu, ali smo trebali mnogo ranije riješiti ovu utakmicu. Heljić i Kovačević su bile totalno indisponirane, nadam se da ćemo ispraviti greške do naredne utakmice", kazao je Kecman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi