Kecman: Šampionu se ne prijeti, ali ćemo dati sve od sebe

Trener KŽK Čelik nakon plasmana u finale prvenstva

Kecman: Šampionu se ne prijeti, ali ćemo dati sve od sebe

Piše: D. Kurbegović Powered by:
Košarkašice Čelika napravile su veliki uspjeh plasmanom u finale play-offa za košarkašice. 

Zeničanke su u polufinalu iznenadile ekipu Banovića, koja je zanimljivo u regularnom dijelu prvenstva oba puta pobijedila Čelik. Ipak izabranice Slobodana Kecmana u pravo vrijeme su ušle u formu, te su u dvokoraku izborile finale, gdje će im protivnik biti ekipa Play-offa iz Sarajeva.

Nakon večerašnje utakmice i pobjede rezultatom 81:64, domaći trener Slobodan Kecman bio je zadovoljan igrom i rezultatom, te plasmanom svoje ekipe u finale doigravanja za prvaka.

"Mjesta za zadovoljstvo svakako da ima, ali ne treba letjeti. Ovo je svakako velika stvar za ekipu. Ja bih čestitao svojim igračicama na radu i trudu, te zalaganju jer nije ovo plod jednog ili dva treninga. Ovo je plod rada tijekom čitave sezone i treba im se stvarno zahvaliti, te im treba podrška sa svih struktura i naravno sviju nas koji rade s njima. Napravili smo finu stvar plasmanom u finale, idemo dalje korak po korak", ističe Kecman.

U finalu protiv Play offa igrat će se na tri dobivene utakmice.

"Play off je svoju utakmicu igrao u ponedjeljak, a evo mi večeras. Oni će biti odmorniji za subotu. Nama je ovaj ritam svaki treći dan, ali prilagodit ćemo se i dat ćemo u svakoj utakmici sve od sebe. Oni su aktualni šampioni, znate šampionu se ne prijeti, nego se naporno radi kako bi se što bolje suprotstavili. Mi ćemo dati sve od sebe da to bude što korektnije i bolje s naše strane", kazao je Kecman.


Liga BiH za žene