Trener KŽK Čelika za SportSport.ba

Kecman: Velika pobjeda za nas na veoma neugodnom terenu

E. Dindić

U 19.kolu Lige 11 za košarkašice  u Mejdanu su se sastala domaća ekipa Jedinstvo BHTelecom i gošće ekipa KŽK Čelika. U jednoj sjajnoj utakmici na kraju slavile su gošće iz Zenice 87:78. 

Trener ekipe Čelika  Sloboda Kecman nije krio zadovoljstvo nakon pobjede te je portal SportSport.ba prokomentarisao večerašnji susret.

"Čestitao bih svojoj ekipi na pobjedi, i protivničkoj ekipi na fer i korektnoj borbi. Mi smo se ove sedmice stvarno susreli sa brojnim problemima, stomačni virusi u bukvalno smo samo u četvrtak imali sve igračice na raspolaganju na treningu. Bilo je jako komplikovano spremiti utakmicu, zato što je dvorana zauzeta pa smo morali da se selimo u školsku dvoranu radi treninga. Ovo je za nas velika pobjeda na tradicionalno neugodnom terenu" rekao je Kecman te dodao:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Aldijana Iriškić je neko ko ovom timu daje i energiju i iskustvo,  igračica koja je sigurno od velikog značaja za našu ekipu. Ne samo igrački nego i u ljudskom pogledu. Mislim da je ona neko ko je svojim kvalitetom i zalaganjem, svoje suigračice čini boljim." zaključio je Kecman.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi