Keith Langford želi igrati za BiH!?

BiH pojačana u Litvaniju?

Keith Langford želi igrati za BiH!?

Košarkaška reprezentacija naše zemlje na Eurobasketu u Litvaniji mogla bi zaigrati znatno jača. Naime, u ovom trenutku prvi igrač Eurolige Keith Langford navodno je izrazio želju da zaigra za naš izabrani tim.

Keith Langford, koji ima 27 godina, visok je 193 cm, igra na poziciji beka za moskovski Khimki, preko svog menadžera je izrazio želju da nastupi za našu reprezentaciju. Langford je u zadnjem kolu Eurolige ubacio 35 poena i bio je MVP kola.

Nema sumnje da bi jedan ovakav igrač bio velikopojačanje za naš tim, ali informaciju svakako treba uzeti s dozom rezerve, jer Langford nije prvi igrač koji se navodno interesovao za naš dres.

Sjetimo se samo pred početak kvalifikacija da je odlični centar Maccabija Richard Hendrix navodno želio igrati za našu reprezentaciju, ali na kraju od toga nije bilo ništa. Nadajmo se samo da ovaj put neće biti pucanj u prazno.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti