Poraz za kraj Eurobasketa

Kikanović: Htjeli smo da pobijedimo, ali Rusi su bili bolji

M. Šljivak

Elmedin Kikanović smatra da je poraz od Finske ostavio traga na naše igrače, koji su danas, u posljednjem kolu grupne faze Eurobasketa, teško poraženi od Rusije.

Kikanović je kazao kako je želja svih u selekciji bila da se Rusija pobijedi za častan oproštaj od Eurobasketa, ali sve se završilo samo na željama.

"Htjeli smo da pobijedimo. Dobro smo otvorili utakmicu, ali u drugom dijelu smo posustali, a Rusija je bila bolja", kazao je Kikanović, dodavši:

"Težak udarac za nas je bio poraz od Finske. Htjeli smo danas da se digneo zbog sebe i zbog svih, ali eto, šta da se radi. Ostaje žal što nismo protiv Finske pokazali pravo lice".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.