Smatra da smo im dopustili dosta lakih poena

Kikanović: Ništa nije izgubljeno

M. Šljivak

Elmedin Kikanović nije ispunio očekivanja koja su bila danas pred njim, no svjestan je pogrešnih stvari u igri, te smatra da možemo dalje.

"Pokazali smo karakter. Vratili smo se sa -15. Na kraju smo imali šut za produžetak i nismo pogodili. Dosta smo im poklonili poena iz kontra napada, dosta lakih poena i to nismo zaustavili dobro. Dali smo im samopouzdanje. Uspjeli smo se vratiti, ali eto na kraju nismo uspjeli da to pokrenemo. Šta da se radi, moramo ići naprijed", rekao je Kikanović za naš portal po završetku utakmice.

Govori je Kikanović i o šansama za drugi krug.

"Naravno, ništa nije gotovo. Imamo još četiri utakmice. Sutra igramo protiv domaćina Francuza. Idemo utakmicu po utakmicu i još je sve moguće".

Kikanović je danas ubacio samo šest poena uz šut za dva poena od samo 23%.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.