KK Bosna Royal Jelly: Protiv Kaknja besplatan ulaz za sve

Poklon navijačima KK Bosna Royal Jelly

KK Bosna Royal Jelly: Protiv Kaknja besplatan ulaz za sve

KK Bosna Royal Jelly obavještava navijače, članove, simpatizere Kluba, sponzore i cjelokupnu javnost da je UO kluba donio odluku da ulaz na utakmicu 2. kola Lige 6 bude BESPLATAN.

“Naši navijači nas podržavaju čitave sezone I daju nam dodatni vjetar u leđa te smo odlučili da ih ovu utakmicu nagradimo za njihovu vjernost Klubu. Sve što radimo I jeste zbog njih te smatramo da će I oni to prepoznati I napraviti najbolji ambijent po kojem je Bosna I poznata”.- rekao je predsjednik Kluba gosp. Almir Bradić

Nakon pobjede u prvom kolu protiv aktuelnog prvaka BiH KK Igokee, “Studenti” u drugom kolu dočekuju ekipu Kaknja, a utakmica je na rasporedu u srijedu 22. marta sa početkom u 18:00 časova.

“Protiv Igokee smo odigrali jako dobru utakmicu I mislim da smo zasluženo slavili. Ova pobjeda nam donosi dodatno samopouzdanje, ali u suštini nam ne znači puno jer moramo I dalje nastaviti da se borimo. Liga će biti izjednačena I svjesni smo toga, zato I pozivamo navijače da dođu I podrže nas maksimalno već u srijedu protiv Kaknja jer zbog njih I igramo”.- izjavio je iskusni Saša Vasiljević te dodao-  “Mislim da je ovo odličan gest UO I pravi način da se odužimo našoj publici”.

Iz kluba su istakli da će svi navijači sa zlatnim članskim karticama ulaziti kao I do sada na poseban ulaz, a također će imati I obezbjeđeno svoje mjesto na tribinama. 

Za gostujuće navijače će biti obilježen poseban sektor te ih molimo da se toga I pridržavaju, a da utakmica protekne u fer I korektnoj atmosferi.

 Također pozivamo I sve navijače da dođu ranije kako bi svoje mjesto obezbijedili na vrijeme. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Susret domaće Bosne Royal Jelly i Kaknja je na rasporedu u srijedu sa početkom u 18:00 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi