KK Burch potpisao sponzorski ugovor sa Amko komercom d.o.o.

Sporazum o sponzorstvu i saradnji

KK Burch potpisao sponzorski ugovor sa Amko komercom d.o.o.

E. Čaušević

KK Burch danas je potpisao sponzorski ugovor sa domaćim lancem trgovina Amko komercom d.o.o.

Ovaj sporazum potpisan je na BURCH univerzitetu, a sporazum o sponzorstvu i saradnji potpisali su rektor BURCH-a Teoman Duman i predstavnik Amko komerca d.o.o. Eldan Aleta. Na ovoj ceremoniji prisustvovali su trener KK Burch Kemal Šećerović, generali sekretar uprave kluba Kemal H. Balihodžić i kapiten KK Burch Belmin Balić.

"Podržavamo razvoj mladih potencijala, kako u poslovnom svijetu tako i u sportu a svi znamo koliko je bitno da mladi ljudi budu aktivno uključeni u sport koji je bitan ne samo za pojedinca nego i za društveni i kulturni razvoj svake zajednice“, kazao je Eldan Aleta.

Rektor BURCH Univerziteta Teoman Duman kazao je da je ovo veliki korak za njih.

"BURCH Univerzitet ulaže u mlade ljude, kako u obrazovanje tako i u sport. Drago nam je da je Amko komerc d.o.o prepoznao kvalitet našeg projekta i podržao nas. Zahvalni smo na tome i nadamo se nastavku saradnje", dodao je Duman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.