KK Prijedor dočekuje SKK Student

Druga utakmica finalne serije

KK Prijedor dočekuje SKK Student

D. Vejo

Ovog vikenda igra se i druga utakmica finalne serije play-off faze Prve muške lige Republike Srpske.

SKK Student i KK Prijedor važe za najbolje timove u ligi, što su svojim igrama to i dokazali. I jedni i drugi igraju sjajnu košarku ove sezone. 

Izabranici Aleksandra Ćikića bez premca su lider na tabeli, dok je Prijedor imao varijacija kada su u pitanju pozitivni rezultati.

U prvoj utakmici banjalučani su bili ubjedljivi na svom parketu u Kampusu, ali ovog vikenda putuju u Prijedor na drugi susret finalne serije.

Podsjetimo, pobjednik je onaj koji prvi stigne do tri pobjede. Trenutno Srđan Lončar i društvo vode sa 1:0, a da li Mihajlo Zvonar i njegov tim mogu to izjednačiti na svom parketu ostaje da vidimo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi