KK Prijedor pojačao redove prije početka prvenstva

Stigao Igor Damjanović

KK Prijedor pojačao redove prije početka prvenstva

D. Vejo

Košarkaši Prijedora i prošlogodišnji šampioni Prve muške lige Republike Srpske, pojačali su svoje redove pred početak šampionata.

Naime, u redove Prijedorčana stigao je Igor Damjanović doskorašnji plejmejker OKK Kozara iz Gradiške koja je iz finansijskih razloga istupila iz lige. 

Damjanović važi za jednog od boljih plejmejkera u ligi, te će sigurno svojim iskustvom pomoći Prijedoru i biti jedno od većih pojačanja tokom ovog prelaznog roka.

Priliku za nova dokazivanja, novi plejmejker Prijedora imat će u za dvije sedmice kada njegov tim u derbiju prvog kola gostuje Borcu u Banjaluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi