KK Teslić poražen od OKK Kozare

Prva muška liga RS

KK Teslić poražen od OKK Kozare

D. Vejo

Košarkaši Teslića nisu uspjeli na svom parketu večeras da upišu pobjedu u posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva. Poraženi su Kozare iz Gradiške rezultatom 85:87, po četvrtinama 19:22, 22:19, 22:23 i 22:23.

Prvo poluvrijeme bilo je izjednačeno. Prv četvrtinu gosti iz Gradiške riješili su u svoju korist ali domaćin se nije predao pa su im tako istom mjerom vratili u drugom periodu.

I jedni i drugi u nastavku su igrali oprezno. Dobra odbrana viđena je na obje strane ali bolji napad i realizacija pripala je crveno-bijelima koji su na krilima plejmejkera Igora Damjanovića upisali novu pobjedu i tako sebi obezbjedili mjesto koje ih i naredne sezone ostavlja u društvu najboljih.

Najzapaženiji u domaćem timu bio je Nedinić sa 23 postignuta poena, dok je to kod Gradiščanaca bio Damjanović sa 24 postignuta poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi