"Knežević i Đurasović mogu razmontirati svakog protivnika"

Krilni košarkaš Kaknja Željko Palavra

"Knežević i Đurasović mogu razmontirati svakog protivnika"

D. Rakanović

Košarkaši Kaknja na otvaranju Lige za prvaka Bosne i Hercegovine dočekuju ekipu Zrinjskog.

Krilni igrač Kaknja Željko Palavra uoči sutrašnje utakmice je rekao da njegova ekipa ide na pobjedu, posebno jer igraju na domaćem parketu. 

"Dobili smo Zrinjski dva puta ove sezone, mada to ništa ne znači, jer su ovo sasvim neke nove oklonosti. Svi kreću od nule", rekao je za SportSport.ba Palavra.

On je dodao da su se obje ekipe pojačale, te da očekuje sasvim drugačiju utakmicu od prethodne dvije. 

"Zrinjski je napadački jedna od najjačih ekipa u Ligi. Draško Knežević i Božo Đurasović mogu razmontirati svakog protivnika, a kada im se još pridoda iskusni Vedran Princ, stvarno je teško ih braniti", rekao je krilni igrač Kaknja. 

Kakanj će nakon dugo vremena biti kompletan, pošto se u sastav vraća Obrad Tomić koji se nakon duže pauze zbog povrede vraća na parketu.

"Obrad Tomić je važan igrač u oba smjera. Sigurno će i njemu trebati malo vremena da uđe u formu", rekao je za SportSport.ba Palavra. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

On je rekao da u Ligi 6 nema favorita osim Igokee, te da je iznenađenje kada oni izgube.

Susret Kakanj - Zrinjski na rasporedu je u subotu od 18 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi