Knežević: Zakazali smo u odbrani

Košarkaš Zrinjskog

Knežević: Zakazali smo u odbrani

M. Maksimović

Košarkaši Bosne Royal pobijedili su sinoć Zrinjski rezultatom 92:86, u susretu poseljednjeg, 10. kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine.

Ovom pobjedom Bosna je zadržala drugo mjesto na tabeli i prednost domaćeg terena u polufinalu play-offa u kojem će odmjeriti snage također s mostarskim timom koji je zauzeo treće mjesto.

U ekipi Zrinjskog i ovog puta istakao se Draško Knežević s 23 koša, Vedran Princ je dodao 17, a Božo Đurasović 16 koševa.

“Bosna je sinoć bila bolji tim i zasluženo pobijedila. Mi smo s druge strane zakazali u odbrani i po meni je to bio ključ našeg poraza”, rekao je Knežević, koji i dalje vjeruje da Zrinjski može preskočiti Bosnu u polufinalu doigravanja.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

“Bosna je favorit, a mi ćemo dati sve od sebe da ih iznenadimo. Utakmice će sigurno biti neizvjesne”, rekao je.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi