Ko će do trofeja u ABA ligi?

Na redu polufinalna serija

Ko će do trofeja u ABA ligi?

ABA liga ulazi u samu završnicu. Nakon završetka regularnog dijela sezone, na red je došao i play-off. 

Četiri ekipe nastaviće borbu za najviši plasman, a to su Budućnost, Crvena zvezda, Cedevita i Mega Vizura.

Danas je na rasporedu prvi polufinalni par u kojem se sastaju Budućnost i Mega Vizura.

Ove sezone bilježimo njihova dva duela, a u oba navrata slavili su Podgoričani.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo se po prvi put plasirali u završni dio lige. Svakako da je ekipa Budućnosti favorit. Pokazali su najviše tokom prvenstva, a sa druge strane nas su zadesili problemi sa povredama, što je za nas veliki hendikep. Ali to ne znači da odustajemo i da se predajamo, već jednostavno moramo pokazati još više kako bi iznenadili protivnika", rekao je na konferenciji za novinare Rade Zagorac, košarkaš Mega Vizure.

Sa druge strane i u ekipi Budućnosti imali su samo riječi hvale za rivala.

"Nadam se da nas očekuje spektakl, s obzirom da je u pitanju serija u kojoj se odlučuje putnik u finale lige. Za protivnika imamo jednu kvalietnu ekipu koja je i osvajač Kupa Radivoja Koraća. Bez obzira na veliki broj povreda kod Mega Leksa, mi se nećemo opustiti i bićemo na sto posto svojih mogućnosti. Nadam se da će utakmici prisustvovati veliki broj navijača i da će pobijediti bolji", izjavio je Suad Šehović, igrač Podgoričana.

Meč između Budućnosti i Mega Vizure na programu je večeras od 20 časova, dok se sutra u Beogradu sastaju Crvena zvezda i Cedevita.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Podsjetimo i to da se polufinalna serija igra na dvije pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi