Košarkaš Sparsa

Kočić: Uz naporan rad do što boljih rezultata

Košarkaši sarajevskih Sparsa počeli su pripreme pred novu sezonu u Ligi 12.

Kao i proteklih godina, cilje ekipe je plasman u Ligu 6, te afirmisanje mlađih košarkaša. Jedan od njih je i donedavni član kadetske reprezentacije BiH Srđan Kočić kojem će ovo biti prva kompletna sezona za seniorski tim.

Kočić poručuje da će dati sve od sebe da se što bolje afirmiše.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

 

"Kao i svakom igraču, najteži mi je prelazak iz juniorske u seniorsku košarku. Nadam se da ću uspjeti da se što bolje prilagodim. Uz naporan rad na pripremama pokušat ćemo ostvariti što boji rezultat. Ako se budem dovoljno zalagao na treninzima i budem radio ono što se očekuje od mene, nadam se da ću dobiti priliku. Atmosfera u svlačionici trenuno odlična", rekao je Kočić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije