Treće kolo grupne faze Svjetskog prvenstva

Košarkaši BiH spremni, navijači ih dodatno motivišu

E. Čaušević

Kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine igra treću utakmicu grupne faze Svjetskog prvenstva.

Nakon jučerašnjeg poraza od Francuske naše momke večeras od 21 sat očekuje meč protiv Južne Koreje. Naši momci sigurno idu u drugi krug samo je pitanje s kojeg mjesta. 

Kao i uvijek bh. kadeti će imati podršku vjernih navijača sa tribina dvorane Siglio u Zaragozi. Iako je do utakmice ostalo još desetak minuta navijači BiH već pružaju veliku podršku našoj selekciji.

Sigurno je da će ovakvo navijanje biti velika stvar za podizanje samopouzdanja naših igrača nakon poraza od Francuske. Pogledajte atmosferu iz dvorane Siglio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi